Талентовани глумац се понекад нашао у ситуацијама када је мислио да није довољно добар за неки задатак:

– Свакако да јесам, постоји једна дивна пословица која ми је мото и надахнуће када прихватам неку улогу, “Ко побеђује без препрека, тријумфује без славе”. Да бисте направили хероја, он мора да прође кроз гомилу препрека да би заслужио то звање –искрено је одговорио глумац, па је започео причу о хиперпродукцији:

Фото: АТА имагес

 

– То зависи од вештине редитеља и тога како је цео концепт створен, а то је уствари одраз данашњег времена. Филм је једна јако скупа алатка и да би се исфинансирала треба много средстава са разних страна како би се створили услови, то је неминовно ако хоћемо да гледамо добре филмове-изјавио је Раша и истакао да се људи често присећају живота у Југославије који недостаје: 

– Југоносталгија мислим да је присутна у самој слици филма, то је епоха коју глорификујемо, некада је било боље, па говоримо да је негде другде боље... Зато и напуштамо често ове крајеве. Нуспојава тог времена, стилова облачења и начина комуницирања – објашњава Раша и додаје:

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

 

– Телефон се екранизује, мислим да ћемо кореспондирати млађим генерацијама које су навикле да буду загледане у дланове, да виде како је то некада функционисало, како су се правили договори, у складу са могућностима.

Глумца смо навикли да гледамо у трилерима, али је признао да би волео да промени жанр: 

– Било би лепо играти у комедији. Трилер је жанр који волим, али није лак за снимање, много се трпи у кадру и много тога треба издржати да би та сцена ваљала. Даће бог и комедију ускоро – изјавио је Раша.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".