Певачица Сања Ђорђевић преко три деценије ужива у складном браку са фудбалером Петром Ђорђевићем. Круна ове љубави је ћерка Ивана, која је дипломирала правник, а магистрирала је спортско право, те је сада на докторским студијама у Швајцарској. Због пословних ангажмана њеног супруга који је, након што је завршио каријеру на терену постао спортски директор, те је морао у неколико наврата да мења државе, већину времена Сања и Перица провели су раздвојени.

 

 

 

Сања се на врхунцу каријере повукла са музичке сцене, а многи су ову њену одлуку довели у везу са удајом за имућног фудбалера.

Живот на две адресе за њих никада није представљао проблем, мада је Сањи тешко пало када је њен муж 2018. године морао поново да се пресели у другу земљу због посла.

Певачица је једном приликом у медијима испричала како је изгледао њен живот као жене фудбалера, а у једном моменту су живели у Швајцарској, али и у другим државама у којима је њен супруг имао ангажовање.

 

 

- Годинама сам се активно бавила музиком, била на турнејама широм Европе, а супруг је такође био у спорту и увек смо били раздвојени по неколико дана. Дешавало се да то некада буде и цео месец. Онда је дошао период када смо неколико година стално били заједно, максимално посвећени једно другом, и тако је било све до лета 2016. године. Тада је Перица почео да сарађује с једном швајцарском компанијом која штити интересе играча и због посла је морао да оде у Словенију, у Кршко. Тамо обавља посао спортског директора, његова дужност је да стално буде на припремама, утакмицама и тренинзима, али се увек нађе времена када може да дође у Београд или ја одем код њега на неколико дана.

 

 

- Најтеже ми је када и он и наша ћерка Ивана оду, а ја останем сама. Тих првих неколико дана ми буде необично јер ја не могу стално да идем с њима, врло често имам заказан наступ у Србији или у региону. Те дане проводим овде у Београду, углавном се дружим са својим пријатељицама и угађам себи - испричала је својевремено Сања, а потом додала да јој је тај начин живота постао рутина:

Фото: АТА имагес

 

 

- Мени је такав цео живот. Док је Пеђа активно играо фудбал, ми смо се породично селили из града у град. Кад смо дошли у Београд, ја сам почела да наступам сваког викенда у иностранству и то је дуго трајало. Једини период када сам живела без кофера биле су оне четири године када сам престала да се бавим музиком. Могу вам рећи да сам се тада поштено одморила, али ми је фалио стари темпо живота. Мислим да мој брак овако лепо функционише баш због тога што смо супруг и ја често раздвојени. Кад су муж и жена стално у кући заједно, онда дође и до презасићења, ситних свађа и сличних глупости. Сваком човеку прија када се мало одмори и посвети се себи.