Војин је када је његовом колеги Михаилу Миши Јанкетићу било врло лоше и када је оболео од рака, покушао да му унесе ведрину у живот и пружи прилику да још једно заигра на драмским даскама: 

- Када се озбиљно разболео Миша Јанкетић ја сам разговарао са његовим лекаром и питао га како је Миша. Он ми је рекао да је лош, да су му плућа лоша, а онда сам ја рекао да сам милио да ради једну представу. Ја ћу ићу по њега, довозићу га, одвозићу, али он пуши, кажем ја, а лекар ми одговари нека пуши, ја кажем да он и пије ракију, а лекар каже - нека пије - присетио се Војин и додао:

- Ја мислим да је он и живнуо од тад. Како изађе на сцену осети се то, а друго упослио је мозак и није размишљао само о смрти, није размишљао само о својој болести. А ми се бавимо таквим послом који захтева дубоку концентрацију целог тела - закључује Војин Ћетковић за "Нова С" ТВ.

 

 

Глумац се осврнуо и на своју љубав према пецању: 

- Волео сам да будем сам. Често сам одлазио на реку и спавао тамо када сам улазио у лоше моменте када сам се преселио у Београд - каже Ћетковић кога пецање веже за врло посебне људе и интимна сећања. 

Фото: Предраг Митић

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".