Бака опседнута фитнесом открила је да привлачи више мушке пажње од своје унуке тинејџерке. Лесли Максвел, 66-годишњакиња из Мелбурна, има готово 75.000 пратилаца на Инстаграму где редовно објављује фотке на којима показује своју линију.

Како је велика мотивација широкој популацији, поделила је с обожаваоцима неколико савета како да се не угоје, пише британски Мирор.

Она подстиче на избегавање гомилања празничних килограма, замењујући слатке и празне посластице јелима са високим уделом протеина.

 

 

- Моји савети за јело били би да једете више пилетине, а не колача - рекла је Максвел. - Једно од тога је протеин, док се друго разлаже у шећер. Рекла бих да оставите безалкохолне сокове и вино јер су то празне калорије и обично се претварају у меку телесну масноћу.

Инфлуенсерка такође препоручује да направите кратку паузу између оброка, а не да се утапате у храни.

 

 

- Нема потребе да једете све што вам се нуди - рекла је ова бака, која се такође похвалила да јој се редовно удварају мушкарци од 18 година.

- Ако сте завршили с оброком и понуди вам се још хране, једноставно причекајте мало. Осећај потребе за преједањем обично нестаје.

Свима савјетује шетњу мало после оброка. 

- Брзо ходање може да покрене сваки мишић у вашим ногама и глутеусима, а такође је одлично за ваше трбушне мишиће.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".