Baka opsednuta fitnesom otkrila je da privlači više muške pažnje od svoje unuke tinejdžerke. Lesli Maksvel, 66-godišnjakinja iz Melburna, ima gotovo 75.000 pratilaca na Instagramu gde redovno objavljuje fotke na kojima pokazuje svoju liniju.

Kako je velika motivacija širokoj populaciji, podelila je s obožavaocima nekoliko saveta kako da se ne ugoje, piše britanski Miror.

Ona podstiče na izbegavanje gomilanja prazničnih kilograma, zamenjujući slatke i prazne poslastice jelima sa visokim udelom proteina.

 

 

- Moji saveti za jelo bili bi da jedete više piletine, a ne kolača - rekla je Maksvel. - Jedno od toga je protein, dok se drugo razlaže u šećer. Rekla bih da ostavite bezalkoholne sokove i vino jer su to prazne kalorije i obično se pretvaraju u meku telesnu masnoću.

Influenserka takođe preporučuje da napravite kratku pauzu između obroka, a ne da se utapate u hrani.

 

 

- Nema potrebe da jedete sve što vam se nudi - rekla je ova baka, koja se takođe pohvalila da joj se redovno udvaraju muškarci od 18 godina.

- Ako ste završili s obrokom i ponudi vam se još hrane, jednostavno pričekajte malo. Osećaj potrebe za prejedanjem obično nestaje.

Svima savjetuje šetnju malo posle obroka. 

- Brzo hodanje može da pokrene svaki mišić u vašim nogama i gluteusima, a takođe je odlično za vaše trbušne mišiće.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".