Задругарка Анђела Ђуричић последњих недеља трпи жестоке осуде и увреде на рачун њене везе са Звезданом Славнићем, а посебно због њене улоге у овом односу која многима личи на улогу неговатељице.

Фото: АТА имагес/Принтскрин/Инстаграм/andjeladjuricic.zadruga5

 

 

Ђуричићева је недавно згранула све крај малих екрана, када је Звездану љубила и мазила стопала. Међутим, њена улога брижне партерке дефинитивно је изазвала бројне реакције, а готово да ниједан коментар није позитиван!

Наиме, камере су снимиле Анђелу како помаже Славнићу да се обуче, тачније, она се сагиње и облачи му шортс док се он рукама придржава за њена рамена.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

 

Многима је овај призор заличио на мушкарца у дубокој старости и неговатељицу, а како је Славнић заиста старији од ње 23 године, гледаоци су Ђуричићевој поручили да "бежи на време", док је у њеним најлепшим годинама није сачекало "мењање пелена, прање гаћа" и све оно што је пропратни део свачије старости.

Једну корисницу Инстаграма је посебно узнемирио снимак на којем Анђела облачи Звездана, будући да је госпођа како каже и сама геријатријска сестра, те да зна "шта је чека" уколико остане у вези.

Фото: Инстаграм принтскрин/samo_realno6

 

 

- Ово пишем као да сам твоја мајка... Бежи црна Анђела, зар не видиш на шта ће ти живот личити? Младост да проведеш тако што ћеш да бринеш о деди? Ја сам геријатријска сестра, знам шта причам... Ускоро ћеш да га водиш у купатило, да га купаш, и храниш... Нађи неког младића себи равног бар у годинама... Ово је претужно! - написала је узнемирена гледатељка.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".