Алмир је објаснио колико му бивша Звезданова жена значи:  

- Не могу више да гледам како се Ана мучи. Као војни пилот авиона Миг 29 ловца бомбардера морам да се огласим и кажем шта ми лежи на срцу. Ани шаљем искрене, топле и заљубљене поруке.

- С обзиром на то да је мучена, "убивана" жена и да јој је нанета душевна бол од старне њеног мужа ја као припадник озбиљне установе сам искрено али заиста искрено повређен. Искрено сам заљубљен у Ану и у њену дивну и племениту душу. Морам да уђем у Задругу - изјавио је он и додао:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Parovi TV Happy

 

- Чим ме буде угледала схватиће шта је прави мушкарац када јој моја суза пилотска права са нежним топлим пољупцем слети на њен образ и искрнео је њежно пољуби биће јој много лакше. Све звезде света ћу јој скинути, јер је она пиле моје и схватиће како је моје срце искрено воли - говори Алмир који чврсто верује у заједнички живот са Аном: 

- Живећемо у Милошевцу код мене. Овде је много лепо, а њој треба мир. Она је моја неубрана јагода и ако уђем у ријалити, а она буде желела да побегнемо пре него што се ријалити заврши ја сам спреман на то.

- Ако јој икад задрхти душа нећу јој дозволити да иде ка Звездану ја ћу бити њен драги заувек - верује Асановић у себе.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".