Ненад Мацановић Бебица запростио је Миљану Кулић на Дан заљубљених, а сада је о њиховој веридби проговорио Кулићкин бивши дечко Лазар Чолић Зола.

- Реци ми, како си, како се осећаш - питао је Осман.

- Добро сам, лагано се усмеравам ка правом путу и размишљам. Ове сезоне идемо на 200 посто, сада сам на минус један - рекао је Зола.

- Каква је ситуација ова и шта се десило? - питао је Осман.

- Што би рекао начелник моје општине: "Ситуација у нашој општини је алармантна". Све то иде како је суђено, нема шта ту, идемо даље, не бих ја ту нешто превише ни коментарисао - исткао је Чолић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Шта мислиш о веридби која се десила синоч?

- Неко ми је синоћ то поменуо и данас сам чуо. Не узимам за озбиљно док се то не деси, а кад се догоди, тек тада ћу схватити за озбиљно. До сада ми делује као нека зезанција, нека магла. Не бих ја дошао на ту свадбу, а ако се деси, схватио бих озбиљно, онда иде свака част скидам капу. Све ми је то док се не деси шупља прича - додао је Зола.

- Кад би раскинули, да ли би био са Миљаном у вези? - питао је Осман.

- Чуо сам Маријино излагање, за мене свако ко верује у ту љубав обострана, он је за мене луд. То исто са мном, не занима ме та прича, било какав однос са њом, од мене има све најбоље, желим јој све најбоље, мене не интресује то више. Више код мене срце не постоји у овом ријалитију, код мене иде само размишљање и мозгом. Ако је ико требао да овај однос пљује сваки дан, то је моја мајка, шта се све издешавало. Ја нисам чуо да је моја мајка рекла неку лошу реч. Ја имам право на свој избор и треба моја мајка да ме подржи у свему. Ко шта други жели, то је већ нешто друго - одговорио је Чолић.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".