Певач је до своје шеснаесте године живео у Данској и покушао да ради у ресторану брзе хране. 

Као дечак обожавао је фудбал, али му је живот одредио скроз другачији пут. Од 1999. године је возио такси, али му је у срце после ушла музика и естрада.  

Послом таксисте се бавио шест година. После је почео да размишља да сними албум, па се распитивао о цени. Такође, имао је период у животу у ком се сусрео са бројним финансијским проблемима. 

-Имао сам много тешких тренутака. Сматрам да је можда та 2003. година била пресудна. Тада ми је и највише била уздрмана породица. Две мале ћерке, а син је имао само две године... Док сам ја био у Београду, они су живели у Данској. Издешавало се свашта на приватном плану, остало се и без новчаних средстава, имао сам огромне дугове и тај период између 2003. и 2007. ми је био најтежи. После тога сам снимио песму 'Усне боје вина' и 'покренуо се', испричао је певач.

Бобан је постао познат захваљујући песми "Усне боје вина" која је снимљена 2007. године и која важи за једну од најскупљих хитова. 

Бобан често говори о тешким тренуцима иза себе и не крије да се два пута нашао иза решетака.

-Било је разних проблема код мене и то је нека људска карма. Имао сам тешких тренутака, али сада кад сам зрелији, не стидим се ниједне секунде свог живота. Имао сам неких пубертетских несташлука, тако да сам био иза браве једно два пута, али и то је за људе. Многи кажу ко није био у затвору, није пробао нешто право у животу. Мада, тај мој боравак у затвору је био нешто сасвим безопасно и глупо. У сваком случају то ме је опаметило и оснажило- испричао је он за Блиц и додао:

- Нелсон Мендела је био у затвору па је омиљен у свету.

О затворским данима говорио је и код Огњена Амиџића.

-Што се мене тиче, први пут сам у затвору био због утаје пореза, а други пут због покушаја убиства", запрепастио је Бобан све у студију у "Ами Џи" шоу- изјавио је певач и изненадио присутне: 

-Када си млад и одеш у неку сређену државу не можеш тек тако да игноришеш законе. У затвору сам био због саобраћајних прекршаја. У једној сређеној држави идеш у затвор због неколико саобраћајних прекршаја, проласка кроз црвено светло и свађања са полицајцем који те је зауставио. Искрен да будем, волео бих да идем у тај затвор, о ком вам причам, бар једном годишње пошто је тамо као да си на одмору. То је отворени затвор, можеш да изађеш кад год хоћеш- завршио је Рајовић

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".