Милица је на свом Инстаграм профилу осетила потребу да се обрати онима који су је све време осуђивали због њених поступака. Судећи према речима, била је врло потресена: 

-Размишљам о годинама које су пролетеле. Играла сам кошарку скоро 35 година и главни циљ ми је био довести свој тим до врха, освојити планету! Заборавила сам на себе. И када бих се опет родила, све бих другачије урадила, само бих родила Стефана. Знам да ме многи осуђују када се сликам на начин који се не уклапа у вредности породица. Ја ником нисам нанела штету ни једном својом фотографијом, објавом. ..Могу само да је нанесем себи...Градим свој мали свет, борим се као свака мајка која самостално одгаја дете, свом снагом свога срца. Борим се не осуђујући људе око себе, не исмејавајући их, не мрзећи их и без непријатељства ако ми се нешто не допада. Поносна сам на све постигнуто. И на победе и на поразе. Мој живот је искрен, отворен и велики. Велики зато што праштам, волим, и опстајем у овом времену. То сам Ја!
Рођендан. Како велика реч! 41 Мој свет је са Стефаном постао потпуно другачији, и ја сам постала другачија, а онда острво које ме променило...За своје дете и себе сам се одувек борила потпуно сама. Никада нисам имала око себе стручњаке, дадиље, саветнике.Искрена таква каква једино и умем да будем, ту сам, са свим својим победама и поразима, манама и врлинама. Захвална животу који живим, у сваком дану у којем дишем, волим, и осећам. Љубав живи, чаробна је, хвала ти! Отварам још једну годину и наздрављам! Живели !
Одувек имам потребу да се правдам, да нисам крива. Због многобројних критика, псовки, осуда, често имам ужасну потребу да оправдам себе. Да оголим душу, на своју штету. Лако је нападати жену, мајку, бившу спортисткињу која је достигла највеће успехе у земљи. Која је добила националну пензију! Али није лако све то преживети. Бројне су жене и мајке које се сликају потпуно наге, бројне су мајке које су закопчане до грла али се дрогирају, туку своју децу, малтретирају све око себе.
Знате ли колико боли када је родитељ са дететом потпуно сам?
Али о томе више ни не желим да пишем! О срећи се ћути. Пре него што кренете да ме критикујете, размислите о томе.- написала је Милица на свом профилу и додала: 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/stefanovamama13

 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/stefanovamama13

 

-Крива сам, крива сам зато што верујем људима, верујем деци, верујем да људска доброта има смисла. Крива сам зато што сам спремна у сваком тренутку да пружим руку особи којој је потребна подршка. Крива сам зато што сам искрена и зато што се не плашим да кажем да сам грешила. Крива сам зато што се не плашим да кажем да нисам умела боље. Крива сам зато што нисам побегла, крива сам зато што се нисам определила да ћутим и постанем невидљива. Крива сам што се не понашам као да не постојим. Крива сам зато што нисам закопчана до грла предавала лекције о лажном моралу свима који успешно пливају у двоструким животима. Крива сам што нисам дволична, што нисам на продају, сто нисам ђаво и што нико никада не може да каже да сам га преварила. Крива сам што нисам јавно стала уз неке политичаре, и што нисам одабрала неког богатог успешног мушкарца кога бих искоришћавала. Крива сам зато што сама храним своје дете, са својих десет прстију како знам и умем. Ако сам продавала некада и веш нисам продавала маглу, нисам продала душу. Крива сам што ме нападају они који не продају ништа сем своје задњице јер душе немају! Крива сам и што сам се заљубила. Што сам оваква каква јесам, крива сам што сам срећна и што коначно живим живот пуним плућима ЈЕСТЕ КРИВА САМ!

Фото: Принтскрин/Инстаграм/stefanovamama13

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".