Такмичар музичког такмичења "Никад није касно", Раде Читлучанин остао је без куће. Све је изгорело у пожару. Певач је изјавио да не зна шта је узрок стихије: 

- Још увек не знам шта се десило, све је изгорело, све што је било у поткровљу је прогутала ватра. Комшиница је јуче око 8 сати ујутру приметила да нам гори кров и улетела је у наш дом да нам јави. Био сам у шоку, и даље сам, не знам шта ме је снашло. Чим је улетела у кућу и рекла шта се десило, кренуо сам да видим шта се дешава, али је ватрена стихија била брза као муња. У том тренутку сам само гледао где ми је дете - изјавио је Читлучанин и додао да је улетео у кућу да спаси сина: 

- Мислио сам да је унутра, улетео сам у ватру која ми је захватила део јакне, а после и главе, али добро сам прошао. У шоку сам и дете ми је у шоку. Нисмо спавали целу ноћ, све се потрефило како не треба - прича он и додаје да је недавно оперисан:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Nikad nije kasno

 

- И даље се опорављам, па нисам имао довољно снаге да одмах реагујем како бих иначе. Покушао сам брзински да извучем црево, да гасим сам, али је кров већ био изгорео до пола, а и ватрогасци брзо дошли. Шта да вам кажем? Изашли смо голи и боси из куће. Све је изгорело - и намештај и документа и синовљеве књиге, ма све. Све је отишло, више немамо ништа.

Учесник поменутог такмичења је захвалан Богу што нису страдале остале куће у близини: 

- Тренутно смо син и ја код моје тетке у Убу, немамо где другде да одемо. Због гарежи од пожара не можемо да будемо ту, морамо да сачекамо да се осуши. Струја је искључена, тако да сад морамо да чекамо. Ипак, најгоре ми је што морам сина да обезбедим за школу, а он тренутно нема ни књиге ни гардеробу – истакао је Раде за Гранд.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".