Звездан Славнић уопште не воли да прича о љубавној вези са Ксенијом Пајчин јер још не може да се помири са чињеницом да више није међу живима. Ксенија и Звездан су све до њене смрти били у контакту, а последњи пут су се чули те ноћи када је Филип Каписода убио Ксенију, а потом извршио самоубиство.

Фото: Немања Костић

 

 

Звездан себи никада неће што није успео да спасе Ксенију те 2010. године, а Ани је испричао детаље њиховог последњег разговора који се десио само неколико сати пре њене смрти.

- У то време Ана и Звездан су били другари који су једно другом све говорили, а тек годину дана од Ксенијиног убиства они су озваничили везу. Рекла ми је Ана да јој је Звездан испричао како се са Ксенијом чуо телефоном неколико сати пре трагедије, када је кренула у излазак. Она је њега позвала нешто мало после поноћи тог 16. марта. Рекла му је да се посвађала са Филипом, да њу нико капира и да хоће заувек да буде сама. Пошто је чуо да је припита, Звездан јој је рекао да легне да и да сутра реши проблем с Каписодом чисте главе. Она је често знала да позове Звездана и да му се жали на Филипа, а онда након дан-два љубав им цвета. Зато ни тада Звездан није схватио то толико озбиљно, а на крај памети му није било да ће се десити таква трагедија - открива Анина пријатељица, преноси Стар.

Фото: АТА имагес

 

 

- Звездан не може да опрости себи јер верује да је могао да је спасе да се те ноћи видео са њом. Међутим, Ксенија није хтела да Каписода зна да се њих двоје још увек чују јер би је оптужио да га вара са Звезданом, што није било тако. Ана каже да је он много пута размишљао о том позиву и да има утисак да је она предосетила трагедију. Последње што му је рекла било је: "Звеки, много сам тужна, немам слободу, а желим да будем слободна"! Он је преписао то њеном припитом стању Када се тог јутра десило убиство Звездан је доживео страшан шок, плакао је сатима. Мучи га годинама то што не зна да ли су се свађали и око тог позива и да ли је Филип знао да га је Ксенија често звала. Звездан данима није излазио из куће када се то десило, није имао снаге ни на њену сахрану да оде - завршава извор.

Иначе, Ана је у Задрузи већ испричала Зорици Марковић колико је Ксенија значила Звездану.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official/Д. Миловановић

 

 

- Он ни данас не може да се помири с тим да је њу неко убио. Они су након раскида остали у супер односима, чак му је она неколико пута слала пакет док је био у затвору. Он није могао да иде на њену сахрану, није смео ни на телевизији да види прилог са сахране. Знаш да он никад није отишао на њен гроб, сломио би се... - рекла је Ана која једина зна детаље његовог последњег разговора са Ксенијом.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".