Милош није штедео када је у питању ово путовање. Он је одлучио да десет дана издвоји и оде са девојком на одмор на Малдиве. 

- Изабрали су један од најлуксузнијих хотела на острву, "Сан сијам иру вели", са пет звездица, који се налази на самој плажи, тик уз Индијски океан. Бораве у кућици у којој имају мир и приватност, што је Милошу важно. За десет ноћи, колико ће Милош и Ивана бити тамо, глумац је платио 11.700 евра, а за две повратне карте издвојио је још 2.500 евра - открио је извор за Информер и додао да ће пар имати додатних трошкова на одмору:

- Њих двоје планирају и да иду на излете ван острва, тако да ће потрошити још минимум 3.000 евра (укупно око 18.000 евра, 2.111.310 динара).

Лепа Црногорка и славни глумац су крајем јануара били на Алпима, а овај пут је Милош одлучио да оде на летњи одмор раније због пословних обавеза: 

- Прошле године су посетили Бали и Малдиве, који су им се много допали, па су одлучили да поново оду тамо, али су овога пута променили хотел. Милош и Ивана одмор углавном проводе тако што испијају коктеле на плажи, роне, сунчају се... У склопу кућице имају и свој базен и врт, одакле уживају у фантастичном погледу на океан.-изјавио је извор и додао:  

- Прво га очекује премијера друге сезоне серије "Јужни ветар", а затим и многа гостовања. У Русији се ишчекују премијере његова два филма, комедије "Слуга 2" и научнофантастичног трилера "Изазов". Зато је сада одлучио да на најбољи начин искористи слободне дане.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".