Откако се Звездан Славнић у септембру прошле године уселио у "Задругу", домаћи медији не престају да пишу о његовој љубави са Ксенијом Пајчин.

Славнић је у својој исповести у "Претресу недеље" својевремено причао о природи односа са Ксенијом, као и о убиству које је починио, наводно, како се годинама причало, због ње.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official/Д. Миловановић

 

 

- Ксенија Пајчин јесте била моја највећа дечачка љубав, ја сам имао 17, а она 16 година. Негде годину и по дана смо баш били заједно, после се то развлачило - испричао је Славнић, негирајући да је до свађе дошло због ње.

 

 

- Осуђен сам на 10 година због убиства, недозвољеног ношења оружја и лаких телесних повреда. Десило се, као прво, велика трагедија. То је била дискотека. Не бих желео да улазим у неке ситнице и да породица покојног и моја породица поново пролазе кроз то. Једноставно, десила се трагедија. То могу да кажем што се тиче тога. Ништа то не умањује моју кривицу, кајем се због тога јер тај момак није требало ни да буде повређен, а камоли убијен. Ја сам тада имао 21 годину. Ми смо ту стално излазили, тада се тај клуб звао „Четири собе“. Имали смо наш сепаре, дошло је до неких чарки, изашли смо напоље и десило се шта се десило. Могу да потврдим да Ксенија Пајчин те вечери није била ту, ништа се због ње није десило. Момке са којима сам ушао у конфликт сам упознао те вечери. Била је присутна и Катарина Радивојевић, она је била са другим друштвом, у том друштву где је био и покојни младић - објаснио је он у септембру.

 

 

С друге стране, на Јутјубу постоји снимак гостовања Ксеније Пајчин у једној ТВ емисији, где је говорила о својој љубави са Славнићем. На питање да ли се сећа ко јој је био прва љубав, Ксенија је рекла:

- Да, сећам се одлично. То је био Звездан, то је сигурна ствар. Звездан је мој први дечко, толико - рекла је певачица, која је затим на питање који јој је растанак најтеже пао, тада рекла:

- Можда је то било са Звезданом... - признала је Ксенија, која није желела да детаљише нити о Звездану, нити о њиховом односу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".