Неколико деценија после афере изгледа као нова жена.

Моника је на црвеном тепиху носила елегантне црне панталоне и светлуцаву јакну у истој боји. Стајлинг је заокружила фризуром богатог волумена и сјајном шминком.

Моникину везу са Клинтоном је открила бивша америчка државна службеница Линда Трип која је 2020. умрла од рака гуштераче.

Фото: Профимедиа

 

Линда је радила у Пентагону, а била је блиска пријатељица са Моником од које је била старија 24 године. Након што је сазнала за аферу бившег председника САД-а и његове секретарице, почела је да снима њихове телефонске разговоре. Снимке је предала специјалном тужиоцу који је управљао истрагом о Клинтоновој администрацији.

Фото: Профимедиа

 

Линда је била и "кривац" што је јавност сазнала за чувену плаву хаљину на којој је пронађена Клинтонова сперма. Скандал који је избио довео је до саслушања 1998. о опозиву Била Клинтона који је најпре негирао све, а онда признао и извинио се јавности и породици. И даље је у браку са Хилари Клинтон, бившом америчком адвокатицом са којом је био ожењен и у тренутку избијања афере. Имају ћерку Челси.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".