Nekoliko decenija posle afere izgleda kao nova žena.

Monika je na crvenom tepihu nosila elegantne crne pantalone i svetlucavu jaknu u istoj boji. Stajling je zaokružila frizurom bogatog volumena i sjajnom šminkom.

Monikinu vezu sa Klintonom je otkrila bivša američka državna službenica Linda Trip koja je 2020. umrla od raka gušterače.

Foto: Profimedia

 

Linda je radila u Pentagonu, a bila je bliska prijateljica sa Monikom od koje je bila starija 24 godine. Nakon što je saznala za aferu bivšeg predsednika SAD-a i njegove sekretarice, počela je da snima njihove telefonske razgovore. Snimke je predala specijalnom tužiocu koji je upravljao istragom o Klintonovoj administraciji.

Foto: Profimedia

 

Linda je bila i "krivac" što je javnost saznala za čuvenu plavu haljinu na kojoj je pronađena Klintonova sperma. Skandal koji je izbio doveo je do saslušanja 1998. o opozivu Bila Klintona koji je najpre negirao sve, a onda priznao i izvinio se javnosti i porodici. I dalje je u braku sa Hilari Klinton, bivšom američkom advokaticom sa kojom je bio oženjen i u trenutku izbijanja afere. Imaju ćerku Čelsi.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".