После три године, пар се растао и остао у складним односима.

Након развода, Весна је упловила у брак са Владом Јовановићем, са којим је добила ћерку Николију, док је Кемиш започео романсу са Зорицом Брунцлик, са којом је и данас у срећном и складном браку.

- За мене су то биле лепе године. Он је био сјајан супруг, али наш брак није имао перспективу. Све што је лепо кратко траје и брзо прође. Био је то један турбулентан период у нашим животима. Били смо млади и остала је лепа успомена - рекла је Весна једном приликом.

О разлогу њиховог развода и данас се спекулише, а прича се, што је и хармоникаш једном приликом и рекао, да је за крај њиховог брака крива Змијанчева невера. Наводно га је преварила са колегом Босанцем.

- У то време, Драган Стојковић нам је био кућни пријатељ и он је заиста једини човек у кога не бих посумњао да би ми се икада мешао у брак, а накнадно сам сазнао да је у октобру претпрошле године (1985) већ био са Весном, као и после тога. У новембру сам се споразумно растао с Весном Змијанац, сазнавши за њене многобројне авантуре - навео је аранжер у писму за јавност који је објављен у једном недељнику.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".