Твитер су запалиле претпоставке да је певачица поново трудна, а онда је њен потпарол потврдио дивну вест за "Холивуд репортер".

ПР Ријане рекао је за "Холивуд репортер" оно што се нагађало након њеног наступа. А она је у интервјуу који је дала пре изласка на сцену рекла да је два пута размислила о наступу на Супербоулу, али је прихватила понуду због мајчинства.

- Помислила сам: "Да ли сигурна?". Треба ли уопште да доносим сада такве важне одлуке? Можда ћу зажалити због овога. Када постанеш мама, нешто се једноставно догоди и осећаш као да можеш да освојиш свет – да можеш све. А Супербоул је једна од највећих позорница на свету, па колико год то било застрашујуће... постоји нешто узбудљиво у том изазову. Важно је да мој син то види.

Вест о трудноћи Ријане преносе и "Дејли мејл", "Варајети" и "АП".

Фанови нису могли да дочекају да се Ријана појави на сцени. Пратили су се уживо преноси на Јутјубу и сви су се питали када ће се почети наступ.

Ријана је започела 13-минутни концерт песмом "Bitch, Better Have My Money". Сцена са покретним платформама изгледала је спектакуларно. Певачицу је пратило око 400 плесача у белој одећи, док је она на бину искорачила у црвеном комбинезону, спортским патикама и са бомбастичним детаљем на грудима, пластичним уметком који опонаша изглед женских груди. Овај детаљ уклапа се са трендом истицања управо овог дела женског тела и тај тренд узима све више маха.

Фото: Профимедиа

 

Извела је затим хитове "Where Have You Been to Only Girl in the World do, yes", "We Found Love" а стадион се претворио у плесни подијум што је био прави моменат еуфорије.

"Rude Boy" пратила је кореографија која ће можда засметати конзервативним гледаоцима Фокса који је преносио Супербоул. Забележен је и моменат како је један од плесача понудио Ријани да поправи шминку што је изгледало као мим уживо.

"All of the Lights", "Run This Town", па "Umbrella" када је почео ватромет и на крају "Diamonds" када је сценографија на стадиону изгледала као милион светлећих дијаманата. За време те нумере Ријана је подигнута на покретној платформи.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".