Глумицу Ленку Петровић, коју је публика заволела у серији "Преживети Београд", поново гледамо на ТВ екранима у новој серији "Вера", у којој тумачи лик Смиље, најбоље пријатељице чувене шпијунке.

Мало људи зна да је млада уметница ћерка познатог глумачког пара - Олге Одановић и Драгана Петровића Пелета.

Фото: Јутјуб принтскрин/Art Vista

 

- Тумачим лик Смиље, Верине пријатељице из периода раног детињства, са којом је јако блиска, оне су више од пријатељица, сестре су и врло су везане. То ми је највећи утисак, тај однос који смо Јована Стојиљковић и ја, надам се, успеле да погодимо. Диван однос који се стиче још у детињству, чини се да је то вечно, али онда неке околности учине да то нестане - истакла је Ленка недавно за домаће медије поводом своје улоге.

Петровићева сматра да нема никакве сличности са јунакињом коју тумачи.

Фото: Јутјуб принтскрин/Art Vista

 

- Смиља је млада особа која је у тим околностима врло зрела и то ми је уједно био велики изазов, зато што себе не сматрам зрелом особом - искрена је глумица.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/_njezz_

 

Ленка се својевремено осврнула и на то колико на њу утиче то што је кћерка познатих родитеља.

- Мислим да сам се ослободила тога, али ће увек постојати људи који ће имати своје мишљење и ја ту не могу ништа да мењам, могу себе да променим и свој став. У животу је битно бити ведар, то ми некад не иде, некад саму себе убацим у мрак, али трудићу се да се мењам зарад утиска који остављам на људе - признала је Петровићева.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".