Сандра Решић ставила је тачку на приче о томе да покојни Нино Решић није њен отац, па је у недавном интервјуу за домаће медије открила да се са мајком често шалила на ту тему и да јој је говорила да је направио Доналд Трамп! 

- Нисмо се тиме бавили, али ето да одгонетнем целу причу. Мене су задиркивали и причали "Је л' ти шаље отац новац и ствари? Како живите?" То су страшне ствари да вам неко каже, а ви на пример не познајете оца. Сада је на све гледам другачије, али у том тренутку сам се осећала ужасно. Моји су се развели, он је тад постао звезда, па нас је напустио. После сам сазнала из новина да је неко изјавио да он нема ни жену, ни децу, да је млад и популаран и да га жене обожавају. Т је све био маркетиншки трик, јер је у том моменту он био Нино, најпожељнији мушкарац у Југославији који пуни хале, па да ли је могуће да тако млад има жену и дете? Тако се пустила прича да ја нисам његово дете. Дакле све је то био савет менаџера и да је то било најбоље за његову каријеру - каже Сандра на почетку и наставља:

Фото: Јутјуб принтскрин/OFFICIELNI KANAL NINO REŠIĆ LEGENDA

 

- Мама и ја се некад шалимо и причамо да сам ћерка Доналда Трампа, да ме он направио. Никад се није оглашавала и рекла би сад да седне да даје интервју да смо прошли кроз пакао због Нина. Радо би заменила тату за било каквог молера, све би урадила сад само да није звезда, али то је немогуће. Понекад плачем сама код куће кад нико не види, али сам обећала себи да никад више то нећу себи да дозволим. То ми ништа добро није донело, свако ко је видео моје сузе је све добро искористио.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Решићка је потом објаснила на које све начине се мајка трудила да надомести недостатак оца.

- Мајка је увек била ту, али ми је очинска фигура много фалила. Не могу да објасним људима који имају оба родитеља да ја знам да имам мајку, ујака и деду. Не знам шта је очинска љубав. Кад касно упознаш оца онда је мало касно. Борила сам се сама са аждајама, али ме је то ојачало. Цео живот смо мајка и ја проживљавале медијски линч због мог Нина. Никад ме нико није вређао, али се никад није чула моја страна приче. Нисам никад била љута што није био ту за мене. Не замерам му ништа, а све зато што мислим да није умео боље. Није знао шта ће ни са својим животом, а камоли са нама. Мислим да нам је пружио најбоље што је могао и то поштујем. Људи су ме осуђивали, а нико ми није дао шансу да испричам заправо шта се десило. Била сам више бесна на људе који су били око њега кад је умирао, него на њега, али то је дуга прича.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".