Осим хрватских гледалаца, и страни фанови "Евровизије" испратили су хрватски избор, а Твитер је преплављен коментарима, међу којима има и доста негативних.

Део фанова "Евровизије сматра" да Лет 3 треба да буде дисквалификован с овогодишњег такмичења.

"Одмах дисквалификујте Хрватску или барем песму", "Желим Хрватској нула бодова на Еуросонгу", "Хрвати, шта сте то направили? Ако се ово квалификује у финале, бићу јако узрнемирен", "Шта није у реду с вама?", "Нова година, нови непролазак Хрватске у финале", "Је ли Хрватска намерно покушава да саботира своје шансе на Еуросонгу?", "Друге државе се барем труде", неке су од критика.



Други су, пак, одушевљени песмом коју Хрватска шаље у Ливерпул.

"Ово је најбоља песма коју Хрватска шаље на Еуросонг у задњих неколико година", "Песма се обрушава на Лукашенка и Путина. Обожавам", "Хрватска ће победити на Еуросонгу", "Најјача песма Хрватске у последњих неколико година", "Јасно је да Евросонг више није музичко такмичење. Политика је. Зато Хрватска има шансе да дође у топ 5", мисле други гледаоци.

Подсетимо, Лет 3 јуче је победио на Дори с песмом "Мама ШЧ"! Имали су укупно 279 бодова, а другопласиране Хармонија дисонанце су имале 155.

Песму можете послушати у наставку:

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".