Један од најупечатљивијих свакако је био и циганин Ранду који је гледаоцима добро остао у урезан у сећањима као лоши груб момак, међутим иза тога се крила снажна љубав према једној жени и страх да је заувек не изгуби због другог.

Згодни бацач ножева у циркусу због чијих је перформанси с оштрицама у чувеној сапуници људима широм света застајао дах, тумачио је сјајни глумац Хенри Сото којег је због улоге већина људи и у стварном животу поистоветила са опасним, намрштеним типом препознатљивом по дугој коси и марамама, међутим Ранду из Касандре данас није ни налик чувеном лику из серије.

Познати Венецуеланац и данас гаји љубав према филму и позоришту, где и даље наступа, а иако је упловио у седму деценију сви се слажу да изгледа одлично, а за све то је, како наглашава, заслужан његов динамичан живот испуњен дружењем са породицом, вежбањем и шетњама по плажи.

Први пут се оженио врло млад, са 18 година. Из тог брака има ћерку Шерон Дајану. Сина Леонарда Енрикеа добио је у вези са продуценткињом Леонор Сотиљо, а касније још једну ћерку, Мају. Тренутно је у браку са младом венецуеланском глумицом Данијелом Вилман која је по свему судећи заслужна за његов ведар дух и веома позитиван став према животу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".