Гала је пре више од деценије доживела је саобраћајну несрећу када је на њу, на пешачком прелазу, налетео несавесни возач аутомобила и нанео јој повреде у пределу карлице.

Глумица каже да јој је хиндуизам променио угао гледања.

- Проживела сам многе несреће. Моји чувари раде свој посао. Хвала им. Пре неколико година, живећи на Балију, упознала сам се са хинду религијом која проповеда хармонију живих и оних који то више нису. Када размишљате на тај начин, друкчије видите ствари - рекла је она напомињући да није променила религију:

Фото: Jutjub принтскрин/Miki Stojan

 

- Хиндуизам сам поменула као филозофију, као начин размишљања, а не као религију. У том смислу нисам религиозна особа.

У једној од својих изјава глумица је открила како је одбила непристојну понуду коју је добила, као и због чега је одлучила да уместо професионалних ангажмана, буде породична жена и мајка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Trailer Chan

 

- Живим у Малибуу, делу Лос Анђелеса где живе многи. Имам своју изнајмљену кућу у једном од кањона. На врху брда је живео Шон Пен. Прекопута је живео Ед Харис. Али дешава се следеће. Остајем у другом стању, а нико то не зна. И то у тренутку када ме очекује много посла, али ја верујем да ништа није случајно. Мој менаџер има систем да те увуче у друштво. Идеш код Стинга на роштиљ на плажи. Па онда на кућну журку код бенда Дипеш мод. У Малибуу сваки дан виђаш гомилу филмских звезда које су ти комшије. Одлазим на аудиције, стомак ми се не види. Схватам да нећу још дуго моћи то да кријем. А све се дешава у тих кључних шест месеци кад треба да ми се оствари каријера. И ја решим да нестанем. Не јављам се на телефон. Рађам дечака Демијана у Малибуу - рекла је Гала.

- Менаџер Мајкл Мекингли ми каже да треба да наставим. И ја сам до Демијановог трећег месеца ишла на кастинге. А онда сам одлучила да не желим да остављам дете Филипинки док ја идем на аудиције. Као клинка нисам имала живот и екипу, него сам јурила на снимања. И одлучила сам да будем мама. Можда сам одлуку донела и на основу гледања Холивуда из непосредне близине. Виђала сам те звезде које иду у рехаб центре и скидају се са алкохола, таблета, наркотика... - изјавила је глумица својевремено за Недељник.

Гала Виденовић је и открила да је имала непристојне понуде у Холивуду и то са свега осамнаест година.

Лепа глумица данас има 52. године, а велико изненађење било је њено појављивање у серији "Андрија и Анђелка".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".