Рак

Супротно ономе што мислите, кукњава није у намерама Рака, барем, они не желе свесно да кукају и жале се. У њима се само толико тога дешава. Када се њихове емоције нагомилају, морају их некако изразити. У супротном, свака фрустрација коју могу да осете могла би имати разарајући ефекат на њихову психу. Њихова несигурност такође ту не помаже. Кукњава је за Рака њихова психотерапија. Међутим, то је један од најтврдокорнијих знакова. Ако заиста жели да престане да кука о свему, може. За то је потребан само чист ум.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Шкорпије не желе толико да кукају, али то се једноставно дешава. Њихова способност да буду брутално искрени и њихова страст је само савршен рецепт за то. Шкорпије су одлучне и динамичне, када им се нешто не свиђа, неће се трудити да то сакрију, или „нагласе“. Желе да имају контролу, а када ствари измакну контроли, труде се да је врате. Проблем је што у животу постоје многе ствари над којима немамо контролу, а то је реалност, коју Шкорпије, наравно, не воле. Међутим, треба да имају на уму да у овим случајевима жалба не помаже, преноси "Женски магазин".

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Стрелчеви су посебан случај. С једне стране, они су оптимистични и спонтани. С друге стране, кажу прво што им падне на памет, а то значи много приговарања. Негативност не замагљује њихово размишљање, али понекад се чини да једноставно немају никакав филтер за оно што кажу. Ако нешто није у реду, они ће на то указати. Можда не зато што су узнемирени, већ зато што су тек приметили. Стрелац се може изнервирати и учествовати (ако не и бити звезда) у тучи, а касније ће се бринути о последицама. Приговарање Стрелца је само још један начин да изнесе своје мишљење, чак и када то нико није тражио.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".