Свако ко је патио од сломљеног срца зна колико је то тешко искуство. Особа је повређена, а осећај издаје, очаја и неузвраћене љубави може трајати месецима. Можда вам астрологија може помоћи да се заштитите од боли. Према звездама, људи рођени у овим знаковима највећи су срцоломци.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Стрелчеви су људи слободног духа који не желе бити везани. Они цене себе и своју независност много више но што воле партнера па могу у једном тренутку само одлучити да им је доста. Иако спадају међу знакове који ће вам вероватно сломити срце, барем ће бити искрени и никада вас неће дуго завлачити.

Рибе

Рибе важе за љубазне, топле и осетљиве, али оне вам исто тако могу сломити срце без да трепну. Оне не раскидају везу на традиционалан начин јер не желе бити негативци. Често играју на карту жртве и понашају се као да сте ви криви за све. Измишљаће приче о вашим грешкама и уверавати људе да сте ви одговорни за настале проблеме. Најважније им је да оне у целој причи испадну добре.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Водолија су уверени да им нико није потребан. Сматрају да им нитко није дорастао на интелектуалном нивоу, па често не виде своје партнере као равноправне. Оно што многи не знају је да се Водолије боје интимности и то је један од главних разлога због којих се одлучују на изненадан раскид.

Јарац

Ако Јарац изгуби занимање за партнера, неће се дуго задржавати у вези. Ови људи нису склони ризику па ће без много емоција раскинути однос у којем не виде будућност. Радије би били сами него пристали на компромис, али не схватају да свака чврста и стабилна веза захтева много труда и одрицања.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".