Фебруар ће за неке знакове хороскопа бити посебно актуелан.

Ован

Могуће је да ће се Овнови снажно заљубити, али ће истовремено сачувати разборитост. Уживајте у друштву, забављајте се, дајте себи шансу да упознате нову особу. Ако упознате партнера и заљубите се, дајте времена и простора да се међусобно навикнете и боље упознате. Време ће вам помоћи да будете сигурнији у свој избор, да боље једно друго схватите и одредите шта вам је заједничко.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Водолије би требале ближе промотрити људе из свог окружења. Могуће је да је ваш стари пријатељ ваша сродна душа. Пријатељска комуникација и године познанства нису дозволили да се раније осети романтична привлачност. Размислите о томе да своју комуникацију подигнете на виши ниво. Покажите да сте спремни да пружите шансу.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Рибе ће волети и бити вољене. Венера је у вашем знаку па ћете коначно пронаћи права решења и солуције да побољшате однос с вољеном особом. Добре вести у фебруару могу очекивати и слободна срца. Нису искључене велике промене, попут пресељења, заједничких планова и побољшања будућности, преноси Сенса.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".