Језиво убиство и самоубиство потресло је синоћ целу Гроцку, али и целу Србију. Полицијски службеник Ђ. П. (28) убио је своју супругу Н. Б. (20), а потом пуцао у себе. Пријатељи убице и његове супруге не могу да дођу себи откако су чули за стравичан злочин.

Како су испричали пријатељи супружника, он је завршио своју смену у Калуђерици након чега је требало да се нађе са супругом око договора у вези са разводом брака, пишу медији.

Пријатељи су објаснили да Н.Б. дуже време жели да се разведе од Ђ.П. али да полицајац никако није могао да се помири са том чињеницом. Како се сазнаје, убијена жена је последње две недеље живела са њенима, док је полицајац сам живео у стану у којем се све догодило.

Фото: Н. Скендерија

 

Млади брачни пар је родом из Гроцке, а стан у ком су живели и у ком се десило убиство и самоубиство био је изнајмљен.

- Он је завршио средњу Трговачку школу у Гроцкој. Био је изузетно вредан младић из добре породице. Заиста имам само најбоље речи да кажем за њега, не знам шта му је ово требало. Волео ју је много - у неверици каже пријатељ полицајца.

С друге стране пријатељи за убијену девојку исто имају само речи хвале.

- Била је добар друг, другарчина. Откако се удала није се много дружила, нисмо је често виђали. Увек је била позитивна - кажу њени пријатељи.

- Обе породице су завијене у црно. Туге од ове, веће нема. Тако млади а, на такав начин решили да прекрате муке. Разлог зашто је желела да прекине брак са њим нико не зна - кажу шокирани пријатељи.

Полиција је синоћ саопштила да је провером утврђено да није било пријава за насиље у породици.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".