Наташа Беквалац сматра да је довољно психички ојачала да може да се ухвати у коштац са својим пороцима. Уз подршку свог психотерапеута, она је у процесу одвикавања од пушења што јој јако тешко иде. 

- Поред борбе са килограмима, једна од најтежих борби, а није да их нисам водила, је борба са цигаретама. Ова болест зависности у међународној класификацији има шифру Ф17. Дакле, ја имам шифру - признала је Нашата која у овој својој муци има пуну подршку породице. 

Фото: АТА имагес

 

Иначе, цигарете нису једини порок који се везивао за Беквалчеву, јер свако мало, на слици је ухвате са часом вина. 

- Генерално волим да пијем, ја сам алкохоличар! Али, последњих година се баш контролишем, јер знам своје границе, неколико чашица је довољно да ме ухвати. Тад кренем да се смејем као блесава. Ма ја сам један весељак - каже Наташа, која уз помоћ свог терапеута полако али сигурно свој живот доводи у ред.

Фото: АТА имагес

 

- У Србији је психотерапија табу-тема, али ја припадам цивилизованом делу Србије, где је то ствар личне хигијене. Као што се купате, тако треба да водите рачуна и о свом менталном здрављу. Годинама идем на терапије, ја сам жена из јавног посла, где владају разни притисци, а ја планирам да још дуго останме здрава - говори Наташа.

(Свет)