Супруг Тање Рађеновић не појављује се често у јавности, а о њеном приватном животу се мало тога зна.

Једно од заштитних ТВ лица “Националног дневника” Тања Рађеновић (43) већ је тринаест година у срећном браку са Петром (48), професором физичке културе у Француској дипломатској школи. Позната водитељка ружичасте телевизије каже да се Петар и она знају доста дуго, још од њених тинејџерских дана, али да се познанство сводило само на јављање једно другоме.

Фото: Анђела Стевановић

 

 

Свог супруга Петра водитељка је упознала на веома специфичан начин ни не слутећи да ће се само годину дана касније удати за њега. Данас су њих двоје срећни, а њихову љубав крунисало је рођење двају ћерки.

- Ја сам и тада мислила да је леп, згодан и шармантан, а он каже да је и тада сматрао да сам јако занимљива, онако мала, плава, насмејана и што би он рекао - бледуњава. Прошле су године да се нисмо видели, а онда нас је спојио заједнички пријатељ - испричала је водитељка за "Блиц магазин".

 

 

- Занимљиво је да сам се у то време борила да се не отвори кафић у мојој згради у тадашњој “силиконској долини” на Дорћолу.

 

 

- Судбина је хтела да кафић буде отворен и поред моје борбе и да за то буде заслужан мој будући муж, за кога сам се удала након годину дана - испричала је својевремено Тања.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".