Његова супруга Верица дигла је руку на себе и пронађена је у парку код хотела Југославија, а у стану му је оставила опроштајну поруку са две реченице.

Ево како је покојни певач раније говорио:

– И дан данас патим за Верицом. И пре тога је покушавала да се убије. Први пут је попила шаку таблета. Нашао сам је у кући у несвести на поду и одмах је одвезао на ВМА. Тамо је била на испирању. Спасио сам јој живот! Стварно не знам из ког разлога је то урадила. Верујте ми! Мислим да јој поред мене ништа није недостајало, имала је све. Зацртала је да то уради и нисам могао да је спречим – рекао је Дрљача једном приликом и отркио да се шокирао када је нашао њено опроштајно писмо:

Фото: Д. Мишић

 

 

– Дошао је најцрњи дан у мом животу. У недељу, млађи син Бранислав и ја отишли смо на ручак код рођака у Инђију. У понедељак је Верица имала заказано код лекара. Договорили смо се да по њу додђем у десет ујутру како бих је одвезао. Када сам дошао испред стана из неког разлога сма почео да се тресем. Позвонио сам – ништа. Онда сам покушао кључем да отворим врата, није ишло. Ухватио сам руком кваку и схватио да су врата откључана. Са зебњом сам ушао у стан и почео да је дозивам. Јурио сма из просторије у просторију, овратао сва врата, викао али од ње није било ни трага ни гласа. Када сам нба столу видео писмо, одмах ми је све било јасно. У њему је писало: „Уморна сам од живота, чувај ми децу!“ Знао сам. Онесвестио сам се. Не знам када сам дошао себи. Позвао сам полицију, позвао сам и децу и  њеног брата – биле су страшне језиве речи које је изговарао покојни Бора.

Фото: Архив Борбе

 

 

Полиција ју је тек поподне пронашла мртву у парку поред хотела „Југославија.“

Бора је сматрао да није желела да се убије у стану јер би је спречио.

– Није хтела да се убије у стану, јер је вероватно мислила да ћу је, као прошли пут, наћи и спасити. Сигурно није хтела да наши синови виде такав призор. Нисам имао снаге да одем да је видим, да је идентификујем. Учинио је то мој брат од тетке. Али, пре него што смо је сахранили на гробљу, да бих је последњи пут видео. Била је прелепа. Као да спава. Не знам како сам то издржао – биле су Борине речи.

(Свет)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".