Саслушање Брајана Волша, супруга Ане Волш за којом се трага од 4. јануара када је пријављен њен нестанак, требало је да почне у 15 сати у Окружним судом у Квинсу, међутим из непознатог разлога је каснило

Саслушање је почело 30 минута касније , а на друштвеним мрежама освнула је и фотографија Брајана који се на рочиште укључио путем видео-линка.

 

 

Саслушање одложено за 1. март

Брајанови адвокати тражили су да се саслушање одложи за 1. март. Како преносе медији, адвокати су тражили одлагање јер у предмету, како тврде, недостају бројни документи, попут налога за претрес Брајановог аутомобила.

Очекивало се да ће тужилац данас обелоданити и нове детаље који су добијени након разговора управо са Анином свекрвом, али и са дадиљом која је боравила у кући након Аниног нестанка. Није искључено и да су у жељи да разреше цео случај педагози имали разговор и са Анином и Брајановом децом која су била у кући у време када се трагедија догодила.

 

 

За разлику од првог рочишта, овог пута испред суда није забележен већи број новинарских екипа.

Подсетимо, Волш је 18. јануара оптужен за убиство супруге Ане Волш, рођене Београђанке, а ово је његово друго појављивање пред судијом.

 

 

Он је оптужен да је 1. јануара у подруму породичне куће у Кохасету убио и раскомадао Анино тело, а онда га се решио.

Тужиоци су тада изнели низ доказа до којих су дошли током истраге нестанка Ане Волш, којој се сваки траг губи 1. јануара.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".