Saslušanje Brajana Volša, supruga Ane Volš za kojom se traga od 4. januara kada je prijavljen njen nestanak, trebalo je da počne u 15 sati u Okružnim sudom u Kvinsu, međutim iz nepoznatog razloga je kasnilo

Saslušanje je počelo 30 minuta kasnije , a na društvenim mrežama osvnula je i fotografija Brajana koji se na ročište uključio putem video-linka.

 

 

Saslušanje odloženo za 1. mart

Brajanovi advokati tražili su da se saslušanje odloži za 1. mart. Kako prenose mediji, advokati su tražili odlaganje jer u predmetu, kako tvrde, nedostaju brojni dokumenti, poput naloga za pretres Brajanovog automobila.

Očekivalo se da će tužilac danas obelodaniti i nove detalje koji su dobijeni nakon razgovora upravo sa Aninom svekrvom, ali i sa dadiljom koja je boravila u kući nakon Aninog nestanka. Nije isključeno i da su u želji da razreše ceo slučaj pedagozi imali razgovor i sa Aninom i Brajanovom decom koja su bila u kući u vreme kada se tragedija dogodila.

 

 

Za razliku od prvog ročišta, ovog puta ispred suda nije zabeležen veći broj novinarskih ekipa.

Podsetimo, Volš je 18. januara optužen za ubistvo supruge Ane Volš, rođene Beograđanke, a ovo je njegovo drugo pojavljivanje pred sudijom.

 

 

On je optužen da je 1. januara u podrumu porodične kuće u Kohasetu ubio i raskomadao Anino telo, a onda ga se rešio.

Tužioci su tada izneli niz dokaza do kojih su došli tokom istrage nestanka Ane Volš, kojoj se svaki trag gubi 1. januara.

(Informer)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".