Анабела Атијас је пре Андреја била у браку са Гагијем Ђоганијем са којим има две ћерке. У једном тренутку схватила је да њихв брачни живот није оно како је она замишљала живот у двоје те су донели одлуку да се разведу. Од 2012, године уплавила је везу, а после и брак са Андрејем Атијасом са којим је добила ћерку Бланкицу.

- Мислим да смо нас двоје кармички везани. Да смо једно другом требали да служимо да исцелимо неке делове себе једно кроз друго. Када смо се упознали наша прича из детињства је била прилично слична. Док смо разговарали као да сам ја започињала реченицу а он је завршавао, а мени је много значило да ме неко разуме, а и њему. Томе сам тежила цео живот да без пуно приче неко зна како се ја осећам и шта ми треба чиме то може да поправи ако је мени дан лош - прича искрено Анабела.

Фото: АТА имагес

 

- Када ми се већ други пут десило да правим породицу са неким ко има неких својих порока или болести којима треба приступити, онда сам се запитала да ли треба да побегнем или са чим треба да се суочим, ухватим у коштац да помогнем, одлучила сам се за ово друго. Наравно да сам направила тај потез развода јер је то био једини начин да допрем до њега када је то већ било пред крај. На дну је и нема даље. Тако да сам то негде и тактички урадила и имала сам осећај. Нама љубави никада није понестало, никада нисмо имали проблеме између себе, неки троугао... Не, он је само једно оштећено дете које је нажалост потражило помоћ ето у том моменту у алкохолу и то од своје 13. године. Ја то нисам озбиљно схватала, доста нас олако схвата алкохолизам, шта, то је пиће, попијеш, развеселиш се, одспаваш, пробудиш се трезан... Заправо ја сам тек кроз њега схватила да је то један бег од реалности, од стварности, од неког бола, од чега не знам... - говорила је певачица.

- Да се неко анестезира до те мере да се не сећа свог прошлог дана, шта је то? Ја сам била довољно јака да своје боли не лечим на начин на које људи лече, кроз пороке, али нажаост он није имао ту снагу као дете, међутим када је потражио ту помоћ од мене ја сам знала да је то то, да ће то добро да се заврши, да има предиспозиције да буде нормалан човек. И ево данас после три године могу да кажем да сам препоносна и да итекако постоји излаз када се приступи другачије тим стварима.

Анабела и Андреј нису у браку, али то не мења њихов однос.

Фото: АТА имагес

 

- Формално смо се развели, али тај папир апсолутно ништа не значи, ништа се није променило. Да по сваку цену остајеш у некој токсичној вези, увек ту буде черупања око нечега. Нажалост сведоци смо тако ружних развода где се људи свађају око сопстевног детета не схватајући да повређују до сржи, до кости то своје дете. Ниједно дете не може да буде мирне душе да види родитеље који се кољу око њега или око једног парчета материјалне ствари. Мени је то толико тужно, горе ми је кад видим да се то тако заврши него да смо ми имали проблеме, па се борили, борили па се није добро завршило. Некако ми је то поштеније- каже Анабела.

Осим што је поносна на свог изабраника Анабела је поносна и на своје ћерке, на питање како себе доживљава као мајку каже:

- Стално сам имала потребу да урадим нешто више, као да ништа што сам радила није било довољно, а онда сам схватила да је то таква глупост. Да своје дете питате кога би изабрало, оно би рекло да би изабрало опет нас. Ја чврсто верујем да су деца изабрала родитеље. Ја гледам сад, на пример, правим паралелу измђеу Луне која је заиста била једна слатка ушушкана девојчица коју је на жалост живот итекако на најгори могући начин очврснуо и онда се питам да ли сам учинила добро дело што сам је штитила од свега или сам јој учинила медвеђу услугу. Колико је заправо добро да штитимо децу од свега, па није ни то нормално.

Фото: АТА имагес

 

Анабела каже да је однос између ћерки које има из два брака веома добар.

- Однос између њих је прелеп, баш онакав сам прижељкивала. Безусловна љубав, разумевање, праве сестре. По том питању знам да сам направила добре потезе када сам их учила да су једна другом светиња, да се воле, да су оне најбоља пријатељица једна другој, да маме можда једног дана неће бити али да ће оне бити ту. Мислим да су свесне колико су једна другој кроз живот важне и видим да то савршено функционише.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".