- Ти када си у ратном окружењу то је све нормално. Кад ти неко јавља на којој пумпи имаш гориво, где има уља, где има млека. Рестрикције струје, све по реду - рекао је певач и додао да је његово искуство такво да нико није био у опасности, осим ако својим понашањем није изазивао:

- Ако ја као певач изазовем својим понашањем нешто, гледајући нечију, девојку, или не отпевам песму, а узмем бакшиш нормално је да ће то изазвати неке реакције.

Певач је испричао ситуацију када је на сплаву један гост могао да страда потпуно недужан.

Фото: АТА имагес

 

- Певам на "Лукасу" и неки момак улази и држи мантил преко руке. Ја тада видим два човека који испод стола репетирају пиштоље. Он не зна да му је угожен живот, а ова двојца не знају да ли је испод његовог мантила кратеж, шкорпион или нешто друго.

- На крају се испоставило да је то један обични блентави човек који је дошао у своје друштво, скинуо мантил са руке и сео. Ови су вратили пиштоље на своје место. Ето какво је то време било. Не знаш ко улази на сплав. Да ли је плаћени убица, да ли је неко дошао да некога груне, никад се не зна. Људи слушају музику, али посматрају све и ја поред њих све посматрам - рекао је Булат гостујући на телевизији "Курир".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".