Ћерка коју је Саша добио са бившом супругом Соњом Вуксановић, годинама није била у сјајним односима са њим. Само што су се помирили заратили су због Софијиног изабраника који је од ње старији 13 година,  фудбалером Миланом Перендијом.

Фото: АТА имагес

 

Како преноси "Папараззо.рс", популарни фолкер није одушевљен ћеркиним избором: 

- Софија и Жељко су недавно ишли заједно у Дубаи и супер се провели. Имали су времена да разговарају и да се поново зближе као некада, међутим, када су се вратили у Београд, Жељко је сазнао да му је Софија прећутала да има дечка, да је 13 година старији од ње и да је већ завршио фудбалску каријеру, те да је са њим већ два месеца у вези. Јако је био љут на њу, одржао јој је буквицу, а она је само ћутала - Испричао је извор близак певачу и додао:

Фото: АТА имагес

 

- Она му је јединица, само њу има и јако га повреди сваки пут када сазна да нешто крије од њега. Зна и он да је то крила због година јер се он не слаже са тим да тако млада девојка као она улази у везе са толико старијим мушкарима. Она тек треба да се проводи, да ужива и да путује светом. За разлику од њене мајке Соње која све подржава, Жељко је пука супротност. Расправљали су се због те њене тајне везе, Жељко је био баш љут, али су на крају изгладили све када се уверио колико су заљубљени и колико је Милан воли - испричао је добро упућени извор.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".