Виктор Живојиновић је половином прошле године напустио породични дом на бежанијској коси и уселио се у луксузни стан у који је у једном од најелитнијих насељау Београду. Писало се да су Живојиновићи издвојили 500.000 евра за стан њиховог мезимца. Виктор живи сасвим лагодним момачким животом, те је певачица приморана да постави другачија правила понашања.

Брена се  не противи  да њени синови живе самостално, а уколико су се одлучили на тај корак морају да воде рачуна о свему па и о одржавању хигијене и чишћењу стана, преноси "Папараззо.рс".

- Пред Нову годину Виктор се уселио у стан на 40. спрату луксузне зграде и стално му долази друштво, прави журке и лудује, а мама и тата га више не проверавају. Иако је имао потпуни комфор на Бежанији Виктор је ипак желео да се осамостали и одвоји од родитеља. Међутим, одмах су настали проблеми. Када је замолио Брену да му помогне око чишћења стана и прања веша, или да му пошаље кућну помоћницу која би му чистила стан, реакција мајке га је шокирала - испричао је извор и додао:

- Није очекивао да ће Брена тако да се постави. Рекла му је отворено да ако жели да живи сам онда све мора сам да ради, јер је и његов отац Боба у тим годинама чистио свој момачки стан и никада није имао кућну помоћницу. Брена неће да му шаље помоћнице јер сматра да он може сам 15 минута дневно да издвоји да усиса и да гурне судове у машину за прање. Ако је код ње имао све и био размажен, сада му то не дозвољава. Виктор се у почетку бунио, али онда је и он схватио да је Брена у праву, па сада после сваке журке засуче рукаве и са другарицама среди стан за тили час.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".