Ćerka koju je Saša dobio sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, godinama nije bila u sjajnim odnosima sa njim. Samo što su se pomirili zaratili su zbog Sofijinog izabranika koji je od nje stariji 13 godina,  fudbalerom Milanom Perendijom.

Foto: ATA images

 

Kako prenosi "Paparazzo.rs", popularni folker nije oduševljen ćerkinim izborom: 

- Sofija i Željko su nedavno išli zajedno u Dubai i super se proveli. Imali su vremena da razgovaraju i da se ponovo zbliže kao nekada, međutim, kada su se vratili u Beograd, Željko je saznao da mu je Sofija prećutala da ima dečka, da je 13 godina stariji od nje i da je već završio fudbalsku karijeru, te da je sa njim već dva meseca u vezi. Jako je bio ljut na nju, održao joj je bukvicu, a ona je samo ćutala - Ispričao je izvor blizak pevaču i dodao:

Foto: ATA images

 

- Ona mu je jedinica, samo nju ima i jako ga povredi svaki put kada sazna da nešto krije od njega. Zna i on da je to krila zbog godina jer se on ne slaže sa tim da tako mlada devojka kao ona ulazi u veze sa toliko starijim muškarima. Ona tek treba da se provodi, da uživa i da putuje svetom. Za razliku od njene majke Sonje koja sve podržava, Željko je puka suprotnost. Raspravljali su se zbog te njene tajne veze, Željko je bio baš ljut, ali su na kraju izgladili sve kada se uverio koliko su zaljubljeni i koliko je Milan voli - ispričao je dobro upućeni izvor.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".