Анђела Ђуричић у раним јутарњим часовима, поново је доживела емотивни бродолом, а баш из тих разлога, поново је покушала да побегне са велепног имања.

Претходне ноћи, била је луда журка која је пореметила међуљудске односе, те је Филип Цар решио да потпуно раскринка Анђелу, са којом је био изузето близак у споњем свету, те су се често виђали и дружили, што фотографије и снимци које су качили тада то и потврђују.

Цару је прекипело због њеног понашања и како каже фолирања, те је решио да открије све њене прљаве тајне из спољњег света.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал, АТА имагес

 

- Нећеш ми мафијати овде, веруј ми. Да ми мафија ку*ветина са 24 године, не може. Није она ку*ва што се набила овде на к****, него од много раније. Шта си постала овде к*рва одједном, спавала си, па се окренула на бок и постала то што јеси? Не, била си, само што је она намазана ку*ва и фина, није она као Анита и Вики које су транпарентне. Да јој објасним ја мало, ти си се ј***** за паре, да јој кажем са ким је била, чији је ауто по Београду возила, у чијој је кући била. Фина си цура а гањала си маторог по Београду, ниси из ријалитија ишла кући у Херцег Нови него си тражила нас како би ишла од сплава до сплава. Само да је видим на вратима, све ћу ја да јој кажем - беснео је Филип.