Anđela Đuričić u ranim jutarnjim časovima, ponovo je doživela emotivni brodolom, a baš iz tih razloga, ponovo je pokušala da pobegne sa velepnog imanja.

Prethodne noći, bila je luda žurka koja je poremetila međuljudske odnose, te je Filip Car rešio da potpuno raskrinka Anđelu, sa kojom je bio izuzeto blizak u sponjem svetu, te su se često viđali i družili, što fotografije i snimci koje su kačili tada to i potvrđuju.

Caru je prekipelo zbog njenog ponašanja i kako kaže foliranja, te je rešio da otkrije sve njene prljave tajne iz spoljnjeg sveta.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official, ATA images

 

- Nećeš mi mafijati ovde, veruj mi. Da mi mafija ku*vetina sa 24 godine, ne može. Nije ona ku*va što se nabila ovde na k****, nego od mnogo ranije. Šta si postala ovde k*rva odjednom, spavala si, pa se okrenula na bok i postala to što jesi? Ne, bila si, samo što je ona namazana ku*va i fina, nije ona kao Anita i Viki koje su tranparentne. Da joj objasnim ja malo, ti si se j***** za pare, da joj kažem sa kim je bila, čiji je auto po Beogradu vozila, u čijoj je kući bila. Fina si cura a ganjala si matorog po Beogradu, nisi iz rijalitija išla kući u Herceg Novi nego si tražila nas kako bi išla od splava do splava. Samo da je vidim na vratima, sve ću ja da joj kažem - besneo je Filip.