Брат и сестра, Марко (23) и Милица П. (27), починили су стравичне злочине у селу Трешњевица код Параћина, када су кухињцким ножем прво насмрт изболи маћеху Марину М. (50), а затим покушали да убију и истом ножем тешко повредили свог оца Милоша П. (58).

- Чула сам се са мајком у недељу поподне и ништа није слутило на трагедију, а ујутру су ми јавили најстрашније вести. Моју мајку су заклали у кревету, трагови крви су по целој кући, а онда су све испревртали, ломили и чупали - рекла је за Курир Виолета Ж., Маринина ћерка.

Према њеним речима отац помахнитале деце, Милош, био је диван према Марини и имали су много поштовање једно према другом, међутим, она није имала мира од деце.

- Марко је према њој био добар, али пре коју годину је и он начисто полудео, малтретирали су читаво село, а отац им је био благонаклон јер је био сам са њима и попуштао је, мислећи да их тако штити - рекла нам је комшиница.

Ипак, то није било довољно, па исто тако, наводно због новца, ножем насрнули на оца, изболи га 41 пут, а она још и премлатили шипком коју је полиције касније и пронашла у кући.

- Он се човек опирао, а они су га толико снажно нападали ножем, да им се он искривио. Тако да су онда дохватили шипку и почели да га ударају док није успео да побегне - испричао је комшија за Курир.

Према информацијама из истраге, ћерка је оца држала и чупала за косу, док га је Марко убадао и тукао.

Подсетимо, отац Милош успео је да побегне од деце и отишао код комшинице у двориште и од ње затрађио помоћ.

То је уједно и једини разлог због чега је успео да преживи језиви напад своје деце.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".