Још један тужилачки случај између Мирјане Антоновић и Мирослава Илића је разрешен. Овај пут је Мирјана Антоновић је ове године однела победу.  Због овог решења огласио се Вилијам Паспаловски, Мирјанин адвокат, који је потврдио да је Антоновићева и у овом спору победила.

- Тако је, данас сам добио од Тужилаштва да су одустали од кривичног гоњења јер су утврдили да није кривично дело које се гони по службеној дужности. Нисам још стигао Мирјани да јавим - рекао је Мирјанин адвокат кроз смех и додао:

Фото: Предраг Митић

 

- Мирослав је пре неколико година поднео и кривичну пријаву против Мирјане због прогањања, али је и то одбијено, као и ово.

Певач није имао жељу да коментарише усвојену одлуку Тужилаштва нити да открија да ли ће покренути неки нови поступак против некадашње љубавнице.

Прошло је мање од годину дана како је Илић поднео кривичну пријаву против Мирјане за повреду тајности поступка, тврдећи да је она у јавност изнела детаље са суђења.

- Од стране пуномоћника Мирослава Илића поднета је пријава за дело повреда тајности података. Ради се о објавама на Фејсбуку из 2017, 2018. и 2019. године као и о неким новинским чланцима... Тога пуно има, данас нисмо могли да се изјашњавамо о томе. Потребно је ископирати предмет, видети о чему се ради, па ће се Мирјана изјаснити - објаснио је тада њен адвокат Вилијам Паспаловски и додао да јој је претило годину дана затвора и новчана казна за ово дело, уколико би се утврдило да је крива.

Фото: АТА имагес

 

Мирјана је недавно изјавила, поводом пресуде суда да је Мирослав отац њеног сина Девина, они ће се вратити на суд и почети изнова јер је пресуда укинута.

(24 седам)