Његов специфичан шарм и дуга коса никога не остављају равнодушним.

Широј јавности у Србији постао је интересантан када је с Ђолетом Ђоганијем и Бакијем Б3 снимио спот за песму „Раваку“. 

Лепи је на друштвеној мрежи Фејсбук објавио фотографију на којој се може видети да се није много променио - и даље има дугу, бујну косу, а пратиоцима је показао своје нове наочаре, које му је, како се похвалио, купила жена.

Својевремено, Лепи је објаснио како је настао његов надимак.

- То нема везе са физичком лепотом или ружноћом. Прозвали су ме Лепи јер сам сваког ословљавао са „лепи“, то ми је била узречица још док сам радио на грађевини као радник. И касније, кад сам постао мајстор, тако сам се обраћао својим шегртима: „Лепи ово, лепи оно“, и тако остах Лепи! Народ мисли да сам сам себи дао надимак, али то није тачно - нагласио је Лепи у разговору за Курир.

Он је изјавио да је имао веома тежак живот и да строго раздваја приватност од естрадног живота. Одрастао је без оба родитеља, а до девете године одгајала га је бака. После њене смрти малтене је био препуштен улици. У 20. години одлази трбухом за крухом у Немачку, где на грађевини почиње да зарађује. Напредује у послу од радника до мајстора. Све време је посвећен музици, којом се данас професионално бави

- Срећан сам и лепо ми је. Коначно! - закључује Лепи.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".