Јелена Розга још једном је доказала зашто важи за једну од најлепших певачица у региону.

Хрватској певачици године не могу ништа, па изгледа никад боље.

- Нешто ми са штитном није добро последњих пар дана, бојим се увек како ћу се пробудити. Имам добрих и лоших дана, сада нисам у добрим данима, променили су ми терапију лекари. Моја штитна жлезда је поједена, дуго сам на терапији, неких 14 година. Треба се борити, навикла сам да имам лоших периода. Нисам добре воље, стално ми се спава, боле ме мишићи - рекла је Розга током доделе МАЦ награда.

Фото: ATA Images

 

- Имам проблема са здрављем, та штитна ме не слуша... То не кријем, причам, можда могу неком да помогнем. Пре два дана сам ишла да прегледам крв, налази су ми никад гори. Нисам најбоље, али се трудим. То највише утиче на моје расположење, када ми хормони нису у балансу. Утиче то и на моју кожу. Трудим се да што више одмарам, да будем позитивна и надам се да ће за месец дана, када будем ишла на контролу, моји налази бити бољи - рекла је у емисији "Премијера Викенд Специјал" певачица, коју никада не напушта оптимизам.

Иако не жели јавно да открива идентитет свог партнера, шармантна плавуша признала је да у њеном животу постоји неко ко јој свакодневицу чини лепшом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".