Jelena Rozga još jednom je dokazala zašto važi za jednu od najlepših pevačica u regionu.

Hrvatskoj pevačici godine ne mogu ništa, pa izgleda nikad bolje.

- Nešto mi sa štitnom nije dobro poslednjih par dana, bojim se uvek kako ću se probuditi. Imam dobrih i loših dana, sada nisam u dobrim danima, promenili su mi terapiju lekari. Moja štitna žlezda je pojedena, dugo sam na terapiji, nekih 14 godina. Treba se boriti, navikla sam da imam loših perioda. Nisam dobre volje, stalno mi se spava, bole me mišići - rekla je Rozga tokom dodele MAC nagrada.

Foto: ATA Images

 

- Imam problema sa zdravljem, ta štitna me ne sluša... To ne krijem, pričam, možda mogu nekom da pomognem. Pre dva dana sam išla da pregledam krv, nalazi su mi nikad gori. Nisam najbolje, ali se trudim. To najviše utiče na moje raspoloženje, kada mi hormoni nisu u balansu. Utiče to i na moju kožu. Trudim se da što više odmaram, da budem pozitivna i nadam se da će za mesec dana, kada budem išla na kontrolu, moji nalazi biti bolji - rekla je u emisiji "Premijera Vikend Specijal" pevačica, koju nikada ne napušta optimizam.

Iako ne želi javno da otkriva identitet svog partnera, šarmantna plavuša priznala je da u njenom životu postoji neko ko joj svakodnevicu čini lepšom.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".