Основно јавно тужилаштво у Крушевцу поднело је почетком новембра 2022.године оптужни предлог против Крушевљанке због кривичног дела одузимање малолетног лица.

Оптужена је била ангажована да чува бебу стару 40 дана. Уместо да је врати из парка, где је новорођенче у договору са мајком К.Б (38) одвела у прву шетњу, бебицу је однела код бившег партнера у насељу Мудраковац.

Дадиљу је К.Б, ангажовала путем Фејсбук групе “Маме Крушевљанке”. Практично у исто време и у истом простору, где би физички боравила мајка, која је држала приватне часове, била би и бејбиситерка са бебом.  К.Б. је посведочила раније за “Новости” да јој је дадиља испричала да је већ имала искуства са чувањем братовљеве и сестрине деце, да је после пар сати проведених у кући све било у реду.

- Дошла је на интервју, тражила сам јој на увид личну карту, питала да ли могу да фотографишем, рекла је да нема проблема - испричала је за ”Новости” К.Б. 

Фото: Профимедиа/Фејсбук принтскрин

 

Мајци касније одузете бебе је поверила да је раније имала побачај.

Полиција је брзо по пријави мајке успела да лоцира дадиљу и пронађе дете. У кући Д.С.(40), затекли су дете и Ј.Ј, као и породицу њеног бившег партнера, који су предочили да немају везе са немилим догађајем.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".