Полиција у Крушевцу поднеће кривичну пријаву против тридесетпетогодишње жене, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело одузимање малолетног лица, потврђено је Блицу.

Она се сумњичи да је бебу стару 40 дана коју је чувала извела у шетњу, али уместо да је врати у договорено време, одвела ју је у кућу свог момка.

Подсетимо, беба стара месец и по дана чији је нестанак пријавила мајка, пронађена је данас у насељу Мудраковац у Крушевцу.

Све се одиграло јутрос када је дадиља требало да врати бебу у 10 сати, међутим то се није десило. Мајка је одмах обавестила полицију јер јој се није јављала ни на телефон ни на поруке.

- Навела је да се пре три дана договорила са Ј.Ј. да јој чува бебу стару месец и неколико дана. Јутрос су се договориле да дете изнесе у шетњу и да је донесе до 11 сати. Међутим, бебиситерка се није појављивала, а при том се није јављала ни на телефон. То је несрећну мајку уплашило до те мере да је одмах обавестила полицију - објаснио је саговорник Курира.

Крушевачка полиција лоцирала је бебу у Мудраковцу и то у кући младића, за кога се верује да је у вези са бебиситерком.

- Ј.Ј. је са бебом пронађена насељу Мудраковац у Крушевцу код њеног бившег емотивног партнера Д.С. (40). Беба је враћена престрављеној мајци, а Ј.Ј. и њеног бившег привели су у полицијску станицу. Тада је клупко почело да се одмотава - наводи извор из истраге.

Према његовим речима, полиција открива да су њих двоје били у вези пре девет месеци.

- Везу су започели прошле године, а разишли су се у априлу. Док су били у вези она је пре око девет месеци остала трудна и имала је спонтани побачај о ком није причала. Данас је одлучила да се појави код дечка и да бебу коју је чувала представи као њихово дете - рекао је саговорник згранут невероватном причом.

Како је објаснио, са друге стране Д.С. је рекао да га је бивша звала пре три дана.

- Рекла му је да долази код њега односно да ће да сврати са њиховим дететом - навео је саговорник.

Према првим информацијама, беба је неповређена.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".