- Јавило се неколико жена, јавила се и она, деловала је сасвим нормално. Дошла је на интервју. Тражила сам јој на увид личну карту, питала да ли могу да фотографишем, рекла је да нема проблема. Попричале смо, рекла ми је да чувала братовљеву и сестрину децу. Пробали смо два сата, она је била супер са бебом. Успавала је, опеглала веш, деловала је скроз нормално.

Дадиља Ј.Ј. одрадила је пар смена. Једном приликом је, додаје саговорница "Новости", она отишла до продавнице,а Ј.Ј. ју је чак замолила да је закључа, јер се тако "осећа сигурније". И то је, поред више момената, уливало сигурност у позданост ангажоване бејбиситерке.

Фото: Профимедиа

 

Са мајком бебе договорено да у понедељак новорођенче изведе у Пионирски парк. То се и догодило. Ј.Ј.и беба су отишле из стана, док је К.Б. остала да очисти кућу са идејом да им се придружи мало касније.

- Чим је отишла у парк, она ме је контактирала, слала ми је слике, ево "беба је супер, спавка, милина" - прича мајка К.Б.

- Рекла сам "добро, само га покриј ако буде хладно". То је била најнормалнија комуникација. И онда после неког времена, питам да ли стижете,она је рекла "ево још један круг и ту смо". И тако је она мене порукама замлаћивала све време, "ту сам", "близу сам", и после неког времена престала је да се јавља, постала недоступна. Онда сам позвала полицију.

Тренуци неизвесности били су веома тешки за ову жену. Полиција је одмах кренула у потрагу и права је срећа што је дете врло брзо нађено. Како су "Новости" већ објавиле, бебу је дадиља Ј.Ј одвела у кућу свог бившег момка Д.С. (40) у насељу Мудраковац, на периферији Крушевца. Пре него да се одигра јучерашња драма, Ј.Ј. је у једном тренутку испричала К.Б. да је имала побачај са претходним партнером.

- Видео се осетни жал што је изгубила бебу и ја сам је чак тешила због тога - каже за “Новости” К.Б.

У породици бившег дадиљиног партнера Д.С. У Мудраковцу су били изричити у тврдњи да немају везе са немилим догађајем. Њима се, како су рекли за "Новости" јавила Ј.Ј, дошла је са бебом наводећи и да је њихово.

Д.С.је потврдио није уплетен у отмицу, а Ј.Ј. је признала та је урадила. Случај истражује Основно јавно тужилаштву у Крушевцу, где је поднета кривична пријава против дадиље због постојања основа сумње да је извршила кривично дело одузимање малолетног лица.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".