Подсетимо, пуцњава се догодила у петак увече када у Улици Ратних војних инвалида у Борчи, а нападач је након пуцњаве побегао у непознатом правцу и за њим полиција интезивно трага.

- Пуцњава се догодила око 19.30 сати када је Никола Р. изашао из стана и упутио се до продавнице како би купио цигарете, а након тога његов план је био да се нађе са девојком - кажу комшије и додају:

- Из парка је у том тренутку изашао нападач са црном фантомком из парка и кренуо да трчи у његовом правцу, он је почео да бежи јер је наводно мислио да му прилази младић са неком штанглом.

Како тврде мештани овог краја, убрзо су се зачули пуцњи.

- Никола је почео да трчи, али га хје нападач сустигао и испалио четри хитца у њега и он је одвезен у земунску болницу где је исте вечеи пуштен ан кућно лечење - кажеу они и додају:

- Младић је из добре породице и није у питању никаква дрога, или криминал, већ је можда у питању нека љубомора због неке девојке јер је он спротиста и леп дечко.

Међутим, њихове друге комшије су након пуцњаве имале другу верзију приче, а то је да је пре пуцњаве био суком међу четворицом младића.

- Чули смо неко прштање, али нам се учинило да су петарде и тек смо касније схватили о чему се ради. Четри младића пола сата пре него што је дошло до пуцњаве били су испред зграде и свађали су се - рекли су они након пуцњаве, и додали да се та групица током целог дана мувала око зграде, иако нико од њих не живи ту.

- Помињали су неке дугове и дрогу, а онда су се чули пуцњи. Уплашили смо се и мислили да је неко убијен. Младић је остао да лежи у локви крви, а онда су се чуле сирене полиције и Хитне помоћи.

Иначе, Никола Р. има криминални досије. Истрага је у току, а полиција и даље интезивно трага за нападачем, за којим је након пуцњаве покренула акцију "Вихор" и блокирала целу Борчу.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".