Иако нису венчани, како кажу мештани овог подјухорског села, они су били као брачни пар и лепо су се слагали, али су највећи проблем правила Милошева деца, која Марину нису подносила.

- Они су били врло насили према Марини, а нарочито Милица, због чега је несрећна жена подносила пријаве полицији. Мислим да се неки поступци још воде. Због тога није ни живела са својим невенчаним мужем у његовој кући, иако се са њим лепо слагала. Плашила се те деце, стално је била изложена њиховом насиљу, и вербалном, и физичком – каже мештанин тог села.

Породица убијене жене прича да је она брутално заклана, а да се претходне вечери чула са са ћеркама и рекла да спрема дрва. Сутрадан нису могле да је добију, да би им касније било речено да је убијена.

У Основном јавном тужилаштву у Параћину наводе да је у породици Павловић, из Трешњевице, било ранијих пријава догађаја у вези насиља. Милица је пријављивала свог брата Марка, а против њих обоје и З.Ђ. подигнут је оптужни предлог због кривичног дела насилничко понашање у саизвршилаштву и тај поступак пред Основним судом у Параћину још није окончан.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".