Велиша и Љиљана Ђуричић повукли су се у оссаму од кад је Анђела ступила у везу са 22  године старијим Звезданом и са њим се упустила у интимне односе са намером да добије дете.  

Главу не могу  да подигну од срама и беже од комшија, а смислили су план како да Анђелу врате на прави пут. Њих двоје ће је по сваку цену одвести у манастир како би окајала грехе. Толико су чврсти у намери да их неће спречити ни Анђелина казна коју добије ако побегне из ријалитија: 

 

 

- Ђуричићима је свега преко главе. Посебно им је тешко пао тренутак када су медији почели да долазе у Херцег Нови и распитују се о њима код комшија, као и када су им фотографије породичне куће завршиле у медијима. Тада су се и сами забринули за своју безбедност. Иако су и даље огорчени на ћерку, они више не могу ни на тренутак да је гледају у ријалитију. Зато су се њих двоје договорили да Велиша хитно оде за Београд и по сваку цену доведе ћерку назад у Црну Гору. Он је наводно у недељу касно увече својим џипом кренуо у Шимановце, а како се поверио једном свом блиском пријатељу, сав новац који ће добити од продаје куће, коју су већ огласили, искористиће како би продукцији платио казну од 50.000 евра, која Анђели следи уколико самовољно напусти "Задругу". Спреман је да плати и дупло, само да је више не гледају тамо - прича један од комшија ове ријалити учеснице.

- Чим је буде стрпао у ауто, он ће је одвести у један манастир и тамо ће је оставити. Све је то већ договорено. Тамо ће је задржати неколико месеци како би је склонили од свих. Они сматрају да је то једино делотворно за њу како би се покајала због јавне бруке коју је направила у "Задрузи" и како би се очистила од великог греха и зла који је направила Ани Ћурчић заједно са Звезданом. Како сам чуо, у питању је један мањи манастир који није толико познат, а она ће с благословом монахиња, које тамо живе, радити све послове као да је у њему искушеница - завршава извор.

(Курир)